Om oss

 

Lille Sør er et lite designbyrå i Kristiansand som lager visuelle løsninger til trykk og web for små og store bedrifter. Vi består av en gjeng kreative sørlendinger med kompetanse innen grafisk design, web og 3D, og er et lite team med stor kunnskap. Vi er ikke et typisk rullebåndsbyrå og tar oss tid til å bli kjent med deg og din bedrift. Vi er opptatt av kvalitet og har en genuin stolthet for det vi gjør.

.. og så syns vi det er sabla gøy da!

Vår visjon

 

Vår visjon er å omgi oss med kreative, blide og dyktige mennesker, slik at vi daglig kan pushe hverandre faglig og kreativt. Vi er også opptatt av arbeidsgleden, og mener at hver dag på jobb skal være fylt med latter, humor og ekte arbeidsglede. I det kreative yrket blir man aldri ferdig utlært, og vi er derfor opptatt av å holde oss oppdatert på de nyeste trender, teknologier og innovasjoner.

Vår fremgangsmetode

 

Lille Sør er ikke et typisk rullebånd byrå. Vi tar oss tid til å bli kjent med deg og din bedrift gjennom samtaler og research. Du kjenner din bedrift best, og vi mener at et godt samarbeid basert på din kunnskap og vår kompetanse er oppskriften på et godt sluttprodukt.

1
Vi starter hver prosess med en samtale hvor vi kartlegger bedriftens behov. Her noterer vi oss alle ønsker du har for produktet vi skal levere, og tar oss tid til å bli kjent med deg og din bedrift.

2
Basert på første punkt, starter vi prosessen med å skissere ditt produkt. Her prøver vi å kombinere dine ønsker med våre vurderinger, med fokus på å skape den beste løsningen for din bedrift. Skissene blir deretter sendt til deg for godkjenning og vi gir deg mulighet til å komme med tilbakemeldinger.

3
Når skissene er godkjent, setter vi i gang med å utvikle ditt produkt. Når produktet er klart, tar vi en gjennomgang av produktet sammen med deg, og gir deg mulighet til å komme med tilbakemeldinger for de siste endringene.

4
Når du har godkjent ditt produkt, er dette klart for oversending og bruk. Har du bestilt en nettside fra oss, tilbyr vi deg opplæring av bruk i WordPress, slik at du selv kan oppdatere nettsidens innhold ved behov.