grafisk design

 

Lille Sør leverer grafisk design og designer det meste innen visuelle løsninger til trykk og web.
Grafisk design handler om å skape en visuell identitet som er tydelig, gjenkjennelig og som formidler bedriftens budskap på best mulig måte.
Vi mener at en grafisk designer aldri er ferdig utlært og holder oss oppdaterte på de siste trender og programmer, slik at vi alltid kan tilby den beste løsningen for deg, din bedrift og dens målgruppe.

Vi tilbyr alt innen design av logo, visuell identitet, merkevare og identitetsdesign, emballasjedesign og generelle trykksaker.

 

webdesign

 

Vi leverer moderne webløsninger som er tilpasset din bedrift og dine kunders unike behov. Med fokus på intuitive og responsive nettsider, bruker vi ofte WordPress for å skape den beste nettbaserte løsningen for deg og din bedrift. Vi kan lage alt i fra en enkel landingsside, til mer avanserte nettsider, nettbutikk og integrerte systemer. Vi tilpasser også nettsiden til PC, mobil og nettbrett, slik at din nettside ser like bra ut på alle plattformer. Våre nettsider er optimalisert for synlighet, så det lett kan jobbes med dette senere.

Vi sørger for at din nettside er brukervennlig -også for deg. Nettsiden er bygget slik at du med få tastetrykk kan oppdatere sidens innhold ved behov, og dermed spare både tid og penger.

3d visualisering

 

3D visualisering er en fantastisk metode for å visualisere dine ideer og det er bare fantasien som setter grenser.

Vi tilbyr 3D modeller og mock-ups av dine produkter og bruker 3D visualisering kontinuerlig innen emballasjedesign. Drømmer du om en ny hagestue, kjøkken eller kanskje et splitter nytt hus?

Vi i Lille Sør hjelper deg med å visualisere dine ideer og lager 3D tegninger som du kan levere til byggmesterfirma eller entreprenør.

webutvikling

 

Trenger du en nettside som treffer og som krever mer enn ordinær nettside kan tilby?
Vi i Lille Sør kan kode din nettside fra bunnen av, slik at du kan få akkurat de funksjoner du trenger til din nettside.